Winter events

Winter events

Van uitstapje tot verre reis; vanaf hier maken we van alles een feest! Wil je met je bedrijf de natuur in, de bergen opzoeken, sneeuwballen gooien, steden ontdekken, samen genieten en vooral herinneringen met collega’s maken? Let’s do it together.  

Omschrijving

Bij Brands Events ontzorgen we jullie tijdens de voorbereiding, het event, en de afronding volledig! Nadat de wensen van jullie bedrijf zijn besproken gaan wij aan de slag. We gaan een bestemming kiezen, bepalen hoe we er komen, welke te gekke activiteiten jullie willen gaan doen en welke eventuele keuzes de deelnemers hebben. We maken er een totaalplaatje van!

Vervolgens zorgen wij voor het individuele contact met alle deelnemers om persoonlijke wensen vast te leggen. Middels een gepersonaliseerd online registratieformulier kunnen de deelnemers aangeven aan welke activititeiten ze willen deelnemen en zorgen wij ervoor dat we alle nodige persoongegevens ontvangen om de reis vlekkeloos te kunnen uitvoeren.

Titel

contact

Heb je vragen, wil je graag een offerte ontvangen of ben je gelijk klaar om een mooi event te organiseren? Laat hieronder een bericht achter!