Wat klanten over Brands Events zeggen

Met al meer dan 10 jaar ervaring in de reis- en evenementenbranche, zijn wij trots op de mooie beoordelingen van onze klanten!

It was an amazing experience with Brands Events helping to organize our ski trip! The personal touch of being present and making sure everything was perfectly arranged created a great peace of mind. We will definitely be using his expertise again next year!
 
Skitrip Serfaus –
Cargill – Jens Lenferink
 
Afgelopen week een schitterende dag beleefd, tot in de puntjes georganiseerd door Brands Events en alles perfect voorbereid door Kyle. Heldere en duidelijke afstemming, flexibel om te schakelen op het laatste moment. Echt een aanrader! Kyle bedankt voor de organisatie en de prettige samenwerking.
 
Jubileum dag Utrecht –
JP van Eesteren – Michel Hoogendoorn
 

We zijn dit jaar voor het eerst met Brands Events op ski vakantie gegaan met werk. De samenwerking verliep uiterst soepel en Kyle kwam met veel goede ideeën om onze trip onvergetelijk te maken. We zijn zeer te spreken over de strakke planning, goede communicatie en vriendelijke hulp; zowel vooraf tijdens de voorbereiding als ter plaatse. Het meeste werk werd ons zodoende uit handen genomen waardoor wij vooral heerlijk konden genieten van het skiën (en uiteraard het après skiën haha). Wij zouden Brands Events zeker aanraden en willen we via deze weg Kyle en z’n team nogmaals hartelijk bedanken!

Mountain trip 2024
Claire Tromp

Brands Events heeft een weekend vol teambuilding, gezelligheid en adrenaline mogelijk gemaakt. Dankzij de toegankelijke, professionele benadering en prettige communicatie is samenwerken met Brands Events een feest. We verheugen ons nu al op ons volgende gezamenlijke project!

 Adventure weekend 2023 – 
Norbert Koenen (Operationeel Directeur)

 

 

 

Brands events heeft een fantastische reis voor ons georganiseerd naar Londen. Een mooi & origineel programma op maat. Brands Events is professioneel, makkelijk om mee te schakelen en zorgt ervoor dat je als klant 100% ontzorgd wordt. Echte aanrader!

City incentive 2023
Margje van Spaendonck (Programma Manager)

 

Iedereen was dolenthousiast over onze reis. Door de persoonlijke en duidelijke communicatie maakte Brands Events het organiseren van de reis voor ons een gemakkelijk en plezierig traject. Volgend jaar boeken wij weer met Brands Events!

Wintersportreis Serfaus 2023
Savannah de Goede  (Teamlead Business Support)

 

contact

Heb je vragen, wil je graag een offerte ontvangen of ben je gelijk klaar om een mooi event te organiseren? Laat hieronder een bericht achter!